Dr. Kiss-Gáll Éva Ügyvédi Iroda
Cím: 4183 Kaba, István király utca 9.
Telefon:: +36/30-656-3434
Követeléskezelés, adósságbehajtás
 
Az elmúlt évek gazdasági eseményeinek köszönhetően mára már szinte közhely, hogy a gazdasági folyamatok hétköznapi részéve vált a késedelmes fizetés és a körbetartozás, így a követelésbehajtás is sajnálatos velejárója a vállalkozások tevékenységének.
 
A likviditás gyengesége, a fizetésképtelenség fenyegetése könnyen okozhatják egy cég ellehetetlenülését. Megállapítható, hogy a követeléskezelés jogszerű és hatékony technikáinak ismerete és a kintlévőségek behajtásával kapcsolatos jogszabályi háttér változásának nyomon követése a legkisebb cégektől a nagyvállalatokig megkerülhetetlen kérdés.
 
Ügyvédi irodánk vállalja pert megelőző, peren kívüli egyezségek kötését, fizetési meghagyásos, peres eljárások, végrehajtási és felszámolási eljárások indítását és az azokban való képviselet ellátását.
 
 


 
 

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr.Kiss-Gáll Éva Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.